Berki csúnyán beszólt Ganxsta Zolee-nak a Brékingben - ifaktor
A LifeTV kibeszélőjének műsorvezetője Berki Krisztián rögtön Ganxsta „Döglégy" Zoli stúdióba lépésekor kicsit „kóstolgatta" a rappert.


Berki Krisztián (aki óriási Ferencváros drukker, egyben volt kapusa és ügyvezetője a csapatnak – a szerk.) az Újpest FC OTP Bank ligában (NB1) való szerepléséről kérdezte a híresen nagy futballrajongó és Újpest szimpatizáns Zolit. A lila-fehérek jelenleg két pontra vannak a már kiesést jelentő helyek egyikétől, s mostanában nincsenek túl jó formában sem.

Szerencsére Zoli is viccesre vette a figurát és először eljátszotta, hogy nem hallja a műsorvezető kérdését, majd továbblendültek a témán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!