Ezt is megússza Berki Krisztián? - ifaktor
berki krisztián
Nemrég került elő egy korábbi felvétel, amelyen a celeb egy busz megelőzése után büntetőfékezést hajt végre. A „móresre tanítás" vége egy baleset lett, amelynek hála Berki újra a bíróság elé kerülhet.


A dolog azért különösen érdekes, mert a busz frissen publikált fedélzeti videói alapján az eset minden pillanata jól látható, az első agresszív előzési kísérlettől a büntetőfékezésig. Ehhez képest Berki Krisztián 2018-ban így idézte fel a balesetet:

„Párkányban voltunk reggelizni, majd hazafelé tartottunk a szokásos útvonalon. Megelőztünk egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben néztük a körülöttünk zajló építkezéseket, a helyi járat belénk csapódott – mesélte az RC Newsnak Berki. – Örülök, hogy a kislányom, Natika már nem volt velünk, illetve hogy Mazsi nem ijedt meg. Az autókért nem aggódom, hiszen azok pótolhatók"

kereste elő a korábbi nyilatkozatot a Blikk.

A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett.

Berkire – amennyiben bűnösnek találják akár tényleges börtönbüntetés is várhat. Berki szerint furcsa, hogy egy már lezárt nyomozásban tettek újra indítványt a börtönbüntetés kiszabására. A celeb szerint a dolog mögött politikai indíttatás van – méghozzá személyesen Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely. Erről a felesége is beszámolt az Instagram-oldalán, miszerint férjét csak el akarják lehetetleníteni a politikai pályán.

Nos, mindezek után a saját szemünkkel is láthatjuk a balesetet és annak körülményeit, így mindenki el tudja dönteni, hogy kinek hisz, illetve ki mellé áll ebben az ügyben.

Berkinek jelenleg nem ez az egyetlen folyamatban lévő ügye. Még 2019-ben állt bíróság elé, ahol az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette vádolta a sztárt. Ebben az ügyben a bíróság ötmillió forint vagyonelkobzás mellett egy év börtönt kért rá, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztik.

A fent említett ügy mellett is van még jelenése Berkinek a bíróság előtt. Egy másik volt főpolgármester-jelölt, Puzsér Róbertet maga az érintett perelte be, miután véleménye szerint a személyiségi jogait sérelem érte, valamint családját rágalmazta a kritikusként ismert Puzsér.

A bírósági meghallgatásról mi is beszámoltunk, ez ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!