Berki Krisztián kutyagumival üzent a kritikusainak - ifaktor
A bejegyzést az utóbbi időkben megszaporodott negatív kommentek inspirálhatták. Berki – a tőle megszokott – határozott stílusban üzent a kritikusainak az Instagramján.


„Azokra is gondolok, akik folyamatosan a hibát keresik mindenben és mégsem értik miért vesztesek győztesek helyett.... Szóval azon kedves emberek, akik a hibát keresik továbbra is mindenben, azok megkereshetik hány darab kutyagumit találnak a kertemben. Sok sikert"

– írta Berki Krisztián az Instagram-oldalán.

Ez első mondatával bizonyára arra utal a celeb, hogy mostanában a kelleténél többször találják meg mindenféle ügyekkel a közösségi média oldalakon. Legutóbb például nyereménye és ügyvédje miatt támadták Berkit.

Mellesleg több kommentelő ebbe a bejegyzésbe is bele kötött a hozzászólásoknál:

„Hát nem olyan a kerted, mint egy milliomosnak amilyenek mutatód magad! Mi történt? Biztos van egy jó frappáns válaszod rá"

– írta egy elégedetlenkedő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!