Berki Krisztián menekül itthonról? - ifaktor

Korábban már beszámoltunk a hazai sztár, Berki Krisztián számos szabálysértéséről, amik miatt folyamatosan büntetőeljárásokra számíthat a jövőben és rengeteg bírósági tárgyalásra. Úgy néz ki, hogy Krisztiánt ez sem zavarja.


Ugyanis a napokban kedvesével, Berki Mazsival átszelve az Óceánt, újabb kalandokat kutatva ismét elutaztak. Azt pontosan nem árulták még el követőiknek, hogy hol tartózkodnak, de ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy ismét a Maldív-szigeteken.

A kommentekbe belepillantva a felháborodás nagyobb, hiszen követőiknek nem igazán tetszik, hogy még a büntetések elől is elmenekülnek inkább, mint hogy szembenézzenek vele. Pár rajongójuk szerint viszont biztosan nagyon rájuk fért már a nyugalom és a pihenés.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!