Berki Krisztián nem bánta meg bűneit - ifaktor
Mi is beszámoltunk róla, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb celebének nevéhez több büntetőeljárás is kapcsolódik.


Berkire a buszbalesetes ügy miatt – amennyiben bűnösnek találják – akár tényleges börtönbüntetés is várhat. Ennek ellenére a sztárbotrányokról híres celeb még rá is erősít ezekre a bűnökre, azzal, hogy például az erről szóló mémeket megosztja az Instagram-oldalán. Vagy azzal, hogy az egyszerű ember számára megengedhetetlen értékű sportautók bérlését népszerűsíti – ráadásul porig alázva őket azzal, hogy a következőt állítja:

„Amikor a vágyaid nagyobbak, mint a pénztárcád vagyis több cash van a postásnál mint nálad.... Na, akkor jön a @tartosberlet_operativleasing. Akár ilyen autód is lehet....."

Puzsér Róbert például azt írta a közösségi oldalán anno, hogy Berki ráadásul éppen egy béret autóval büntetőfékezett anno az utasokat szállító busz előtt...

Puzsérral mellesleg szintén perben áll az izomceleb, mivel feljelentést tett a kritikusra, hiszen véleménye szerint túllépett egy határon a sértegetéseivel és azok hazugságok, valamint sértik személyiségi jogait. Erről itt írtunk bővebben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!