Berki Krisztián porig alázza a siófoki futballcsapatot - ifaktor
berki krisztián szürke öltönyben és napszemüveggel a kezében
Berki futballpályafutása alatt játszott a sárga-kék mezes Balaton-parti csapatban, amely jelenleg épphogy a kiesését jelentő helyek felett áll a magyar másodosztályú bajnokságban, a Merkantil Bank Ligában.


A kiesés szélére sodródott egyesület az utóbbi időben rendkívül rosszul szerepel a bajnokságban: legutóbbi öt mérkőzéséből négyszer vesztesen hagyta el a gyepet, illetve egyszer játszott döntetlent. A csapat 30 szerzett ponttal áll holtversenyben a Szentlőrinccel és a Kazincbarcikával – akiket csak jobb gólkülönbségének hála előz meg.

Berki az utóbbi idők botrányos teljesítményét látva úgy gondolta, hogy ideje rendbe tenni a dolgokat.

„Siófokon ismerem a körülményeket, a tulajdonosi szerkezetet és számotokra minden feltétel adott... Nektek >>labdarágóknak<< hetente összesen 90 percig kéne hozni egy jó teljesítményt. Hogy miért is vagyok bosszús egykori játékosként? Mert elég a sok szájkaratésból (majd most megmutatjuk) megmutattátok srácok térdig álltok a könnyben... Még a labda is sír... Gyerekek, ha csak a felső kapufára kiraktátok volna a mezemet, már akkor nem kaptok 4 gólt egy Pécstől főleg otthon, Siófokon nem! Abba meg bele sem merek gondolni micsoda kupahangulat lett volna, ha Berki, Bíró vagy Braksza közül valamelyikünk védi a Siófoki kapuját... Sajnos a Siófok szeretett kis csapatom, szeretett kis városom a kieső zónában..."

– fakadt ki Berki az Instagram-oldalán a mostani játékosok teljesítményére.

Berki bevallja, hogy jómaga csak perember volt a korábban NB1-be feljutó csapatban, de ennek ellenére az egy hatalmas teljesítmény volt.

A médiaceleb egyébként összesen három NB1-es meccsel büszkélkedhet a Hivatalos Labdarugók Szövetségének honlapja szerint, de ezek egyikén sem siófoki játékos volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!