Berki Krisztiánék újra itthon vannak - ifaktor
Berki Krisztián és felesége Mazsi közvetlenül karácsony előtt döntött úgy, hogy útnak indulnak. Először nem árulták el, hogy pontosan hol is tartózkodnak, de végül kiderült, hogy a Maldív-szigeteken és Dubajban is jártak.


Most azonban hazatértek, és erről Berki Renáta be is számolt az Instagram-oldalán.

„Jajj mennyi mennyi új élményt szereztünk ❤️ Itthon vagyunk, újra 😍 Holnap elkezdek Nektek beszámolni az élményekről, tapasztalatainkról! Hozok még sok sok képet Nektek❤️ Válaszolok a kérdésekre"

– írta bejegyzésében Mazsi.

Tehát az élménybeszámolóra még a mai napon sor kerül, amit mi már nagyon várunk, és ti?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!