Berki Mazsinak Natika mutatta meg, hogy kell pelenkázni - ifaktor
Berki Mazsi, Berki Krisztián és Berki Emma egy piros babakocsiban.
Korábban már mi is megírtuk, hogy megszületett Berki Mazsi és Berki Krisztián első közös kislánya, akit élőben szült meg az édesanya.


Egyelőre Berki Emmának csak a talpacskáját és a gyönyörű, rózsaszín tüll szoknyáját láthattuk, de mi már ennyitől is elolvadtunk. Most egy újabb cuki baba-videót kaptunk, amelyen Mazsi elárulja, hogy Natika segítségével tanulta meg, hogyan kell megfelelően pelenkázni Emmát.

„A pelenka rózsája … Te tudtad ezt? Pár napja tanultam meg a 8 éves Natitól, hogy a pelenka rózsáját ki kell hajtani… Épp bosszankodtam, hogy nem is hiszem el, hogy mindig kakis a kistesója, mire megszólalt, hogy Mazsi a pelenka rózsáját nem hajtod ki, azóta nem cserélünk naponta háromszor ruhát. Azt gondoltam teljesen rutinos vagyok a pelenkázás terén, de kiderült, hogy mégsem. Biztosan lesz még néhány ilyen dolog a jövőben”

– írta az influenszer az Instán.

Noha azt nem tudjuk, hogy Natika honnan tudott a pelenka ezen funkciójáról, de ahhoz kétség sem férhet, hogy most hatalmas segítséget adott ezzel nevelőanyukájának, hiszen nem lesz mindig „kakis” a kistesója.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!