Berki Mazsi csodaként éli meg, hogy rátalált a férjére - ifaktor
Berki Mazsi csodaként éli meg, hogy rátalált a férjére
Berki Krisztián felesége egy Insta-posztot tett közzé közösségi oldalán, melyben arról elmélkedett, hogy csodák bizony igenis léteznek.

Mazsi eddigi legnagyobb csodának azt tartja az életében, hogy rátalált Berki Krisztiánra, akivel azóta nagyon harmonikus és boldog házasságban élnek. Úgy tekint szerelmükre, hogy ilyen amikor a csodák valósággá válnak, és mindenkit csak arra tud bíztatni, hogy higgyennek benne, hogy velük is megtörténhet.

„Tudtam eddig is,hogy a csoda létezik, de amikor megtalálod a helyed, a megfelelő ember mellett… akkor ezek a csodák valósággá válnak és arra ébredsz egy napon, hogy bizony ez már nem csak álom…. Az egy dolog, hogy az ember hisz magában, de mikor van mögötte egy olyan személy aki feltétel nélkül szereti & támogatja… az maga a CSODA … Velem már megtörtént! Higgyetek Ti is a csodákban & az igaz Szerelemben!"

– írta ezeket az érzelmedús sorokat Instagram-oldalán az influenszer.

Az egy más kérdés, hogy a komoly mondanivaló mellé egy elég mókás képet társított Mazsi, ugyanis Krisztián egy magyar válogatottas fürdőköpenyben plusz egy téli sapkában látható rajta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!