Berki Mazsi frizurát váltott, követői azonnal véleményezték - ifaktor
Berki Mazsi szürke felsőben áll egy garázs előtt

A népszerű influenszer, Berki Mazsi közösségi oldalán mutatta meg, hogy milyen lett a vadi új frizurája, amit követői azonnal véleményeztek is. Ki jobban, ki rosszabbul.


Akik régebb óta követik Mazsit az Instagram-felületén, már tudhatják róla, hogy régóta küzd egy olyan problémával, ami a nők számára szinte átok.

Mazsinak ugyanis elmondása szerint, világ életében kevés és gyenge szálú haja volt. Emiatt rengeteget küzdött, hiszen a nőknek nagyon fontos a frizurájuk a mindennapokban is. Mazsi ezért alternatív módszerekhez nyúlt és sokáig póthajat viselt.

Most úgy tűnik – talán a babavárás miatt-, Mazsi megszabadult póthajától, amit sokan díjaztak, hiszen a természetesség mindig jobb. De voltak, akik bántották és kisfiúsnak nevezték Mazsit.

Íme pár hozzászólás a legdurvábbakból:

„Mint egy fiú! 😮 Rakasd vissza, de kevesebb grammot és hosszabbat! :) Úgy szép leszel"

– jegyezte meg egy hozzászóló.

„Jujj miért csináltad ezt ? Nagyon nem jó"

– írta Mazsinak egy másik kommentelő.

Korábbi fotóit megnézve Mazsinak sosem volt extrém sok póthaja, mindig annyit rakatott fel, amennyi még természetes hatást kelt. Most azonban valóban nagy a különbség a két frizura között.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!