Berki Mazsi jótékonykodásba vágott bele - ifaktor
Berki Mazsi a tó partján ül

Másokon önzetlenül segíteni rendkívül inspiráló és motiváló dolog. Berki Mazsi követőinek remek példát mutatva elárulta közösségi oldalán, hogy a napokban idegen családokon fog segíteni, amivel csak tud.


Az első adományozós posztjában egy lakásfelújítás kellős közepén láthatjuk az influenszert, ami egy hátrányos helyzetű család otthona lesz a felújításokat követően, amit Mazsi szervezett.

Következő bejegyzésében, már férjével, Krisztiánnal láthatjuk egy megható pillanatban, amiben az egész napos adományozás a fáradtság és a szeretet is jelen van.

„Hála & köszönet... ezt a kettőt manapság nagyon sokan elfelejtik... ma egy teljesen más világba csöppentem, a ,,mocskos" való világba... a könnyeimmel küszködtem, sírtam, mosolyogtam, nevettem & megöleltem számomra teljesen vadidegen embereket, akik többé már nem idegenek szàmomra 🙏🏼❤️ Hosszú és eseménydús napunk volt, Szerelem is Velem tartott ma Gyöngyösorosziba... 🙏🏼 holnap jövök Nektek részletes beszámolóval, képekkel és videóval! Köszönöm a mai napot Mindenkinek, aki segített"

– olvashatjuk Mazsi megható sorait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!