Berki Mazsi magzatának üzent Instán - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű házaspár, Berki Mazsi és Berki Krisztián hosszas próbálkozás után, első közös gyermeküket várják, amit büszkén jelentettek be Instagram-oldalaikon. Azóta Mazsi közösségi oldala átalakulni látszik és – érthető módon -, jóval több lett a kismama tartalom.


Legújabb posztjában Mazsi kicsit nagyobb betekintést nyújt követői számára várandósságába, hiszen nem csak a pocakját láthatjuk jobban, de az érzéseiről is írt posztjában, egy a magzatának szánt levélben.

Az influenszer hosszabb írásából megtudtuk, hogy várandóssága eddig nem okozott különösebb problémát számára, hiszen a rosszullétektől teljesen megkíméli gyermeke. Ez persze nem azt jelenti, hogy Mazsi egyáltalán nem érzékeli, hogy terhes, ugyanis elmondása szerint a reggeli ébredése és a délutáni rutinján is nagyot változtatott a gyermekvárása.

A külön érdekesség Mazsi posztjában a végén látható üzenet, amit egyértelműen a túlbuzgó kommentelőknek szánt, akik szeretik megírni közszereplőinknek, hogy mit szabad csinálni és mit nem várandósan. Újabban egyre több hazai közösségi média sztárjait érinti ez a probléma, leginkább a kismamákat. A jelenségről Baumgartner Kata is beszámolt a napokban.

„Igaz már láttalak, hallottalak és már mások számára is látható vagy, de annyira hihetetlen még mindig, hogy a pocakomban vagy. 👼🏼

Köszönöm Neked, hogy megkíméltél a rosszullétektől, sőt igazából egy áldás vagy már most, hisz az ebéd utáni szundik beiktatásán kívül más változás nem is történt… 🙈

na jó de, a cukrommal szeretsz játszadozni, de szerencsére eddig sem ettem nagyon és mióta vagy, na azóta meg nem is kívánom :)

Na meg a korán kelés :D még nem is tudtam, hogy a pocakomban vagy, te már jeleztél minden reggel 4-5-kor ,hogy jó ébresztőőő :D

Sok sok óvó üzenetet, jó tanácsot kapok Tőletek! Köszönöm szépen Nektek! 🙏🏼

Mindenben szakemberek véleményét kértem és kérem ki a jövőben is.
Legyen szó étkezésről, utazásról, sportról"

– írta hosszasan Insta-oldalán Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!