Berki Mazsi megmutatta karácsonyfájukat - ifaktor

Már több kedvenc influenszerünknél láthattuk ragyogó pompában ékeskedni karácsonyfájukat. Ezúttal Berki Mazsi fáját lestük meg. Az influenszer nem maradt ki a trendből és ő is megmutatta követőinek gyönyörűen feldíszített fájukat.


A fa díszítésében Krisztián valószínűleg nem sok szerepet látott el, hiszen Berkiék fája igen csajosra sikerült. Leginkább rózsaszín és fehér díszeket kombináltak a fán és azt is megtudtuk Mazsi posztjából, hogy ez az első karácsonyfájuk az évek alatt.

Persze a kommentelők számon kérték az influenszert, hogy mire ez a nagy sietség, hiszen nincs még itt a karácsony. Mi úgy látjuk évről évre minden influenszer egyre korábban öltözteti fel fáját karácsonyi ruhába.

„Kész a fánk.
az első Karácsonyfánk.
Nektek milyen színű lesz a fátok?"

– tette fel a kérdést követőinek Berki Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!