Berki Mazsi megmutatta karácsonyfájukat - ifaktor

Már több kedvenc influenszerünknél láthattuk ragyogó pompában ékeskedni karácsonyfájukat. Ezúttal Berki Mazsi fáját lestük meg. Az influenszer nem maradt ki a trendből és ő is megmutatta követőinek gyönyörűen feldíszített fájukat.


A fa díszítésében Krisztián valószínűleg nem sok szerepet látott el, hiszen Berkiék fája igen csajosra sikerült. Leginkább rózsaszín és fehér díszeket kombináltak a fán és azt is megtudtuk Mazsi posztjából, hogy ez az első karácsonyfájuk az évek alatt.

Persze a kommentelők számon kérték az influenszert, hogy mire ez a nagy sietség, hiszen nincs még itt a karácsony. Mi úgy látjuk évről évre minden influenszer egyre korábban öltözteti fel fáját karácsonyi ruhába.

„Kész a fánk.
az első Karácsonyfánk.
Nektek milyen színű lesz a fátok?"

– tette fel a kérdést követőinek Berki Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!