Berki Mazsi mostanában szinte csak a Ferrarijából hajlandó posztolni - ifaktor
Berki Mazsi mostanában szinte csak a Ferrarijából hajlandó posztolni
Berki Krisztián felesége az utóbbi napokban egy igazi luxusautóval furikázik, amiről rendre be is számol követőinek a közösségi oldalán.


Mazsi először egy boldog családi fotót tett ki, amelyen még férje Berki Krisztián vezeti a kocsit, de innentől kezdve ellepték az Instagram-oldalát azok a képek, amin a Ferrarijuk is szerepel.

De később természetesen már ő sem maradhatott ki a élvezetből, hogy egy ilyen autót vezessen.

„Szerelemmel, Szerelem kabátjàban egy lovacskában... Múlt hèten pénteken vezettem életemben először Ferrarit... az idő nem volt túl kedvező, így nem igazán volt élvezhető sem... na de persze az érzés csúcsszuper volt... a pirosnál és a dugóban az autósok lehúzták az ablakot, hogy hallhák ennek a ,,vadállatnak" a hangját 😁 elsőre kicsit idegennek találtam ezt az autót, na de màsodjàra... tegnap a tavaszban... imádtam... a hangja, ahogy gyorsul, ahogy kanyarodik... igazi luxus sportautó... nem hiàba ... ez mégis csak egy Ferrari 🙈 Ki ne imàdná ezt?!❤️"

– írta a kép alá Berki Renáta.

Akinek mostanában a TikTok-videóinak is elengedhetetlen kelléke a sportkocsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!