Berki Mazsi szurkol az érettségizőknek - ifaktor

A héten megkezdődött a középiskolások végzős évének legnagyobb megmérettetése: az érettségi vizsga. Berki Mazsi Instagram-oldalán mutatta meg húgát, aki pont idén érettségizik.


Posztjában Mazsi elárulta, hogy húgának az első írásbeli vizsgával nem volt gondja, ami jól hangzik, hiszen a pandémia helyzet miatt idén sem tartják meg a szóbeli részét az érettséginek. Így akinek nem erőssége az írás, nem tudja feljebb tornászni jegyét a vizsga felelés részével.

Eddig Mazsi húgáról nem sok posztot láthattunk, az viszont szembetűnő volt a kommentelők részére is, hogy elég nagy a korkülönbség a két tesó között. Mazsi meg is válaszolta a kérdést, így megtudtuk, hogy pontosan 11 év van a lányok közt.

Az influenszer természetesen nem csak húgának, hanem minden érettségizőnek a legjobbakat kívánta és szorít az a vizsgák további részeihez is.

„Kistesóból nagytesó ❤️ @katonaedina
Mikor nőttél így meg?! Tesókám túl van az első írásbeli megmérettetésen ☺️ azt mondta nem volt vészes. Holnap jön a folytatás így egy kalappal minden érettségizőnek"

– számolt be közösségi oldalán Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!