Berki Mazsi töretlenül védi Krisztiánt - ifaktor
Berki Mazsi sárga kabátba áll a teraszon

Az utóbbi időben rendesen rá jár a rúd a Berki családra, ugyanis Krisztián bírósági tárgyalásokról jár bírósági tárgyalásokra. Ezúttal Krisztián sokak életét veszélyeztetve autójával büntetőfékezett egy menetrend szerinti autóbusz előtt.


Az ominózus szabálysértésről felvétel is készült, amit a busz belső és külső kamerája is rögzített és Magyarország Ügyészsége Facebook-oldalán közzé is tettek. Továbbá a felvételhez ezt a bejegyzést írták:

„Az autóbusz vezetője vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A busz utasai közül többen az ülésből előre lendültek, kiestek, a kapaszkodó rúdba ütötték magukat. Személyi sérülés nem történt. A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett.
Az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, és jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti vádiratában a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, közügyektől-, valamint járművezetéstől eltiltásra tett indítványt"

– írta Magyarország Ügyészsége.

Busz előtt büntetőfékezett

Mazsinak sem a felvétel, sem az, hogy az eset ideje alatt párja mellett ült, nem volt elég. Továbbra is férjét, Krisztiánt védi, amiről egy videót közzé is tett Instagram-oldalán.

„A FÉRJEM BERKI KRISZTIÁN SOHA NEM VESZÉLYEZTETNÉ MÁS EMBEREK ÉLETÉT EGY ÓCSKA BÜNTETŐFÉKEZÉSSEL, AZ NEM AZ Ő SÍTLUSA. ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY ÉN, A FELESÉGE, A MINDENE MELLETTE ÜLÖK ÉS EZZEL KOCKÁRA TENNÉ A TESTI ÉPSÉGEM ÉS AKÁR MARADANDÓ SÉRÜLÉST IS OKOZHATNA NEKEM.

Nem kívánok egyebet hozzáfűzni a történtekhez. A gusztustalan, cinikus & gyalázó hozzászólókat tiltom"

– olvashatjuk Mazsi Insta-oldalán.

Úgy látjuk, Mazsi nem volt elég gyors a kommentek törlésével és tiltásával, ugyanis a már 215 kommentből alig találtunk támogató és a Krisztián oldalát védő hozzászólást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!