Berki Mazsi újra menyasszony lenne? - ifaktor

A népszerű influenszer, Berki Mazsi már több mint egy éve Berki Krisztián felesége. Újabban mégis minden nyaralásukon egy-egy esküvői ruhában láthatjuk vonulni a fehér homokos tengerpartokon.


Persze a posztok hátterében egy esküvői ruhaszalonnal való együttműködés áll és hát hol is lehetnének varázslatosabbak a menyasszonyi ruhák, ha nem a tengerparton.

Szerintem kijelenthetem, hogy szinte majdnem mindenki fejében megfordult már a tengerparti, naplementés esküvő. Ez sajnos rengeteg tervezéssel, logisztikával és persze pénzzel járna együtt és a jelenlegi pandémiás helyzetben még nehezebben kivitelezhető.

Ennek ellenére Mazsi videóit és képeit nézve az ember talán még jobban vágyik rá, hiszen nincs is gyönyörűbb és csalogatóbb érzés annál, mikor a nap a tenger felett lemegy és a kellemes, nyári, forró szélben a szeretteink körében kimondhatjuk a boldogító igent.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így is lehet: 9 éve élnek boldog házasságban Bárdosi Sándorék

A házassági évfordulóról Bárdosi felesége, Ildi emlékezett meg az Instagram-oldalán, ahol egy nagyon szívet melengető bejegyzést tett közzé.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!