Berki Mazsi újra menyasszony lenne? - ifaktor

A népszerű influenszer, Berki Mazsi már több mint egy éve Berki Krisztián felesége. Újabban mégis minden nyaralásukon egy-egy esküvői ruhában láthatjuk vonulni a fehér homokos tengerpartokon.


Persze a posztok hátterében egy esküvői ruhaszalonnal való együttműködés áll és hát hol is lehetnének varázslatosabbak a menyasszonyi ruhák, ha nem a tengerparton.

Szerintem kijelenthetem, hogy szinte majdnem mindenki fejében megfordult már a tengerparti, naplementés esküvő. Ez sajnos rengeteg tervezéssel, logisztikával és persze pénzzel járna együtt és a jelenlegi pandémiás helyzetben még nehezebben kivitelezhető.

Ennek ellenére Mazsi videóit és képeit nézve az ember talán még jobban vágyik rá, hiszen nincs is gyönyörűbb és csalogatóbb érzés annál, mikor a nap a tenger felett lemegy és a kellemes, nyári, forró szélben a szeretteink körében kimondhatjuk a boldogító igent.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!