Berki: tíz éve csak a „nyuszis” magazinokat olvasta - ifaktor
Berki Krisztiántól megszokhattuk, hogy saját értékrendje szerint él és sokszor szenzációhajhász bejegyzéseket tesz közzé. Ezúttal az olvasással kapcsolatban írt néhány sort az Instagram-oldalán , de más témákra is "átnyargalt".


„Korábban nem gondoltam volna soha, hogy én magam, aki 30 éves koromig, hogy-hogy is mondjam: nem a könyveket, csupán a nyuszis magazinokat vettem le polcról, hogy 10 év alatt be hozom a lemaradásom!"

– írta a Playboy-magazinra célozva Berki, aki ezzel azt is elárulta, hogy mostanában már sokkal-sokkal többet olvas, mint korábban.

„Talán @evelingaspar Evelin is egy olyan személy a médiában, akit előbb ítélnek meg az emberek alkotnak róla véleményt beskatulyázzák, minthogy valójában Őt az embert ismernék! Ezt a könyvet Evelin ajánlotta figyelmembe!"

– vette védelmébe Gáspár Evelint Krisztián, aki ezzel együtt burkoltan kicsit magához hasonlónak találta Gáspár Győző lányát.

Berki a bejegyzését egy bibliai idézettel zárta: „Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!