Berki: tíz éve csak a „nyuszis” magazinokat olvasta - ifaktor
berki kriszitán kék és zöld kockás zakóban az utcán sétál napszemüvegben
Berki Krisztiántól megszokhattuk, hogy saját értékrendje szerint él és sokszor szenzációhajhász bejegyzéseket tesz közzé. Ezúttal az olvasással kapcsolatban írt néhány sort az Instagram-oldalán , de más témákra is "átnyargalt".


„Korábban nem gondoltam volna soha, hogy én magam, aki 30 éves koromig, hogy-hogy is mondjam: nem a könyveket, csupán a nyuszis magazinokat vettem le polcról, hogy 10 év alatt be hozom a lemaradásom!"

– írta a Playboy-magazinra célozva Berki, aki ezzel azt is elárulta, hogy mostanában már sokkal-sokkal többet olvas, mint korábban.

„Talán @evelingaspar Evelin is egy olyan személy a médiában, akit előbb ítélnek meg az emberek alkotnak róla véleményt beskatulyázzák, minthogy valójában Őt az embert ismernék! Ezt a könyvet Evelin ajánlotta figyelmembe!"

– vette védelmébe Gáspár Evelint Krisztián, aki ezzel együtt burkoltan kicsit magához hasonlónak találta Gáspár Győző lányát.

Berki a bejegyzését egy bibliai idézettel zárta: „Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!