Nem csak Berki Krisztiánéknál áll már régóta a karácsonyfa - ifaktor
Sok családban a karácsonyfa feldíszítésére csak december 24-én kerül sor, vannak akadnak azonban olyanok is, akik szakítanak ezzel a hagyománnyál és akár már napokkal, sőt hetekkel szenteste előtt díszpompába öltöztetik a szeretet ünnepének egyik legfontosabb szimbolúmát. Ebben az összeállításunkban azokat a hírességeket, influenszereket vesszük sorra, akiknél már december legelején állt a karácsonyfa.


Cooky és családja

Annyi biztos, hogy a Cooky-családban Miklós napján már állt a fa, ezt pedig a rádiós táncművész párja, Szécsi Debóra meg is örökített. Elmondása szerint erre nem volt könnyű rávennie gyermekei édesapját:

„Na, kinek sikerült a párját rávenni ilyen képre?! Boldog Mikulást kívánunk mindenkinek!"

– írta a műsorvezető párja a bejegyzés alá.

Norina 

Ha esetleg valamilyen furcsa véletlen folytán Ruzsa Norináéknál jártunk volna, akkor akár már december 5-én megcsodálhattuk volna az influenszer gyönyörűen feldíszített fáját. Norina posztjának apropója egyébként pontosan ez volt, így ezzel kapcsolatban egy kérdést is feltett rajongóinak:

„Ti mikor szoktátok felállítani a karácsonyfát? Van valamilyen hagyományotok?"

Lantos Ági

Lantos Ágiéknál még Norinánál is korábban, egészen pontosan már december 2-án a nappaliban díszelgett a karácsonyi ünnep egyik legszebb szimbóluma.

„Ti már elkezdtettek dekoralni karácsonyra?"

– fűzte a bejegyzéséhez Ágika.

Berkiék

Berkiék rendkívül furfangos módon ugyan december 6-án – tehát Mikulás napján – díszítették fel a fát, bejegyzés tartalmából azonban az is kiderül, hogy aznap bizony nem érkezett meg hozzájuk a Télapó.

„Ho ho ho ho! Tavaly kétszer jött hozzánk a Télapó, december 6-án itthon Magyarországon és 24-én Amerikában. Az idén a Karácsonyi krónikàk című filmekkel hangolódtunk a Mikulás érkezésére, aki az idén hozzánk december 8-án jön! Boldog Mikulást"

– írta a bejegyzéséhez Berki Mazsi.

Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!