Berkiék Instáját elárasztották a várandós fotók - ifaktor

A népszerű influenszer, Berki Mazsi és férje Berki Krisztián a napokban közölték közösségi oldalukon a fantasztikus hírt, miszerint érkezik az újabb Berki családtag. Azóta Mazsi és Krisztián közösségi oldalát elárasztották várandósságról szóló posztok.


Ez persze teljesen érthető, hiszen Mazsiék számára is hihetetlen csoda volt, hogy a sok próbálkozásuk után megáldotta őket az élet egy gyermekkel.

Mazsi korábbi posztjából azt is megtudtuk, hogy gyermekük akkor érkezett meg hozzájuk, amikor nem is számítottak rá igazán.

A várandós influenszer kerekedő pocakját egyre jobban láthatjuk, hiszen eddig bő ruhákkal takarta azt, most viszont büszkén mutatja rajongóinak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Május 17-től Miskovits Marci csatlakozik Sebestyén Balázsékhoz a Rádió 1-en

A népszerű zenész, műsorvezető és influenszer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-től csatlakozik Vadon Jánoshoz, Rákóczi Ferihez és Sebestyén Balázshoz a következő roadshowjukon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!