Berkiék kapcsolata mélyponton van túl - ifaktor
Berkiék ölelkeznek

Berki Mazsi őszintén vallott Instagram-oldalán férjével, Berki Krisztiánnal megélt mélypontjukról. Mindenki házasságában vannak jobb és rosszabb időszakok. Berkiék nemrég jöttek ki egy nehezebb periódusból, amiről Mazsi mesélt közösségi oldalán.


Az influenszer őszintén elmesélte, hogy az utóbbi időben sokat veszekedtek férjével, Krisztiánnak. Ezt azzal magyarázta, hogy más ritmusban mozogtak és élték a minden napokat egyéb elfoglaltságaik miatt. Szerencsére aggodalomra semmi okunk, ugyanis a pár megoldotta problémáit és szakítottak időt a minőségi együttlétre.

„Csak mi ketten. És nem csak egy hàzban ,,csak úgy együtt"... az utóbbi hetekben sokat kötözködtünk, tudjátok amikor mindegy mit és hogy csinàl a másik, de az nem jó... kicsit màs ritmusban mozogtunk napközben és szinte váltottuk egymást otthon... ami nálunk nem megszokott, hisz mindig mindent együtt csinálunk. Hosszú idő után ma délutàn csak ketten voltunk és minőségi időt töltöttünk együtt. Tegnap igen néhànyan fültanúi voltak egy konfliktusnak is... de azok is mi vagyunk... és ezek is, de a tényeken és a szerelemünkön ez nem vàltoztat! Köszönöm, hogy vagy. A tegnapi vita tárgya egyèbként az volt, hogy ki a hibás, hogy a táskámat Kecskeméten hagytuk. A vita, amin egy óra múlva már mindketten nevettünk. Szeressétek és vigyázzatok egymásra!"

– számolt be őszintén oldalán Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!