Berkiék újabb vicces videóval szórakoztatják követőiket - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a sztár házaspár, Berki Mazsi és Berki Krisztián külföldre utazott az ünnepek után, bár ekkor még nem tudtuk, hogy pontosan hova. Mára már azt is tudjuk, hogy hol nyaral a házas pár és hogy mivel ütik el az idejüket.


Berkiék újabban kacérkodnak a TikTok-világával is. Ennek köszönhetően egyre több szórakoztató videót is készítenek. Legújabb ilyen videójukat a Maldív-szigeteken készítették el követőiknek, ami igen mókásra sikeredett.

A videó elején még mit sem sejtve azt hihetnénk, hogy ez a Mazsiról szóló szexi videó lesz. Majd hirtelen megpillantjuk Krisztián fejét és máris átmegy a videó humorosba. A céljukat a sztárok maximálisan elérték, hiszen rengeteg embernek okoztak a videóval vicces másodperceket.

„Boldog Hétfő. Nevetni nem ér"

– írta Mazsi humoros posztjához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!