A Berki családnál már most elkezdődött a karácsony - ifaktor

Berki Mazsi számolt be róla Instagramon, hogy idén náluk hamarabb kezdődtek az ünnepek, ugyanis már túl vannak több ajándékozáson is.


„Nálunk az idén kicsit hamarabb elkezdődött a Karàcsony🎄🎁 Tegnap Apukámék voltak nálunk ma pedig Anyukámék és Krisztián szülei jönnek hozzánk ❤️. A szeretet ünnepe , de én azért szeretek adni 🙏🏼🎁 Az idén nem a családnak hanem sok gyermeknek mosolyt fogok csalni az arcàra Karácsonykor! 🙏🏼 mert adni jó."

– írta Instagram-posztjában Mazsi.

Berkiék szerencsésnek mondhatják magukat, hogy a szülőkkel is együtt tudnak lenni valamilyen formában karácsonykor, ugyanis a jelenlegi járványhelyzetben ez sok embernek nem adatik meg. Akinek pedig mégiscsak összejön, annak még jobban meg kell becsülnie ezt, hogy a körülmények ellenére is a szeretteivel töltheti az ünnepeket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

15 hónapos lett Tóth Gabi kislánya

15 hónapos lett az énekesnő kislánya, Hannaróza. Gabi Instagram-oldalán ecsetelte, hogy milyen gyorsnak érzi az idő múlását, amióta édesanya.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!