Berkinek 8,5 millió forintja van - ügyvédjét is támadják - ifaktor
berki krisztián és szilágyi roland az autóban
Berki Krisztián köztudottan szereti, ha úgymond „van mit a tejbe aprítania", és ezt sokszor a közösségi oldalán is közszemlére teszi. Ezúttal egy sportfogadással húzott nagyot a celeb.


Berki már hosszú ideje reklámozza a sportfogadási tippeket adó oldalt, amely legutóbb 2,5 millió forintot hozott neki – saját bevallása szerint –, így már összesen 8,5 milliója van a számláján.

A követkőknek több sem kellett: azonnal megemlítették Berki ügyédjének, Szilágyi Rolandnak az ügyét. Az egyik kommentelő a következőket írta:

„Majd visznek mindent alólad... Ahogy a védőügyvédedet a Tekesek"

– utalhatott Szilágyi előállítására.

Az ügy lényege szerint egy férfi 2019 szeptembere és 2020 márciusa között több társával,– köztük két ügyvéddel – megközelítőleg 800 millió forintot kapott a kérésükre egy vállalkozótól. Az elkövetők valótlanul arra hivatkoztak, hogy ezen összegből a belügyminiszternek, rendőröknek, NAV-osoknak és más hivatalos személyeknek kell fizetni annak érdekében, hogy a vállalkozó ellen ne induljon adóhatósági és büntetőeljárás – írja a 24.hu.

Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője az üggyel kapcsolatosan közölte, hogy Sz. Roland (Berki Krisztián ügyvédje – a szerk.) beismerte a bűnösségét a bírósági meghallgatása során.

Berki mindeddig nem szólalt meg az ügy kapcsán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!