Betegsége miatt elmaradt, most megvan az új időpontja Szabó Ádám koncertjének - ifaktor
Betegsége miatt elmaradt, most megvan az új időpontja Szabó Ádám koncertjének
Szabó Ádám még március elején jelentkezett egy poszttal, ami egy próbán készült, és az online koncertjét promózta, majd még aznap törölte ezt a képet, és egy másik bejegyzés vette át a helyét, melyben az énekes arról számolt be, hogy elkapta a koronavírus, és így a koncertje elmarad.


Ádám azóta szerencsére súlyos szövődmények nélkül felépült a betegségből, és mostmár a Swing á la Django-val természetesen online formában tartott közös koncertjének is megvan az új időpontja. Ráadásul nem is kell rá sokat várni, hiszen ma este nyolcórás kezdéssel láthatjuk Ádámékat újra színpadon.

„Holnap, ha minden jól megy, akkor lesz egy KONCERTÜNK online 20.00-kor! Mi nagyon várjuk a @swingaladjango-val, hogy énekeljünk, zenéljünk Nektek és jön egy meglepi vendég, akit holnap a próbán jelentünk be, hogy kicsoda! ️ A jegyek ára 1000 Ft, amit a BIO-ban a link segítsége által tudjátok megvásárolni! Remélem találkozunk! Ölelünk mindenkit! ️ ,,Kicsi gyere velem..." 🌹🌹🌹"

– írta tegnapi Instagram-posztjában a Sztárban sztár győztes énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!