Beteljesült Kárpáti Rebeka régóta dédelgetett álma: létrehozta saját ruhamárkáját - ifaktor

Rebeka még 16 éves korában álmodta meg az ötletét, miszerint a jövőben a nevéhez köthető majd egy ruházati márka. Alig 10 évvel később álma megvalósult és ma már elmondhatja, hogy útjára indította első saját márkáját, Kinda néven.


Mondanunk sem kell, hogy a néhány napja elindított ruházati webshopja hatalmas népszerűségnek örvend, melynek szerverét az oda özönlő tömeg pillanatok alatt túlterhelte. Annak ellenére, hogy ez egy nem túl szerencsés kezdet, egyben hatalmas visszaigazolás is a márka sikerességéről.

Rebi beharangozó videójában elmondta, hogy igyekezett olyan ruhadarabokat létrehozni, melyek mindenhol megállják a helyüket. Tervezésüknél, színviláguknál nagy szerepet játszott, hogy mindenki megtalálja a számára kedves darabokat, mivel Rebi korábbi tapasztalatai szerint jómaga sosem tudott mindent egy helyen beszerezni, nem tudott egy ruhaboltban összeállítani egy általa preferált szettet.Így három különböző kategória született a Kinda-n belül: basic, sexy és comfy.


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!