Bevándorló státuszból, a Hírességek Csarnokába! - ifaktor
Nav Bhatia tapsol egy Toronto Raptors mérkőzésen

Nav Bhatia, 1995 óta minden hazai meccsen jelen van.


Ismerkedjetek meg a Toronto Raptors, Észak-Amerikai Profi Kosárlabda Bajnokság (NBA) most már halhatatlan legendáját, Nav Bhatia-t, a 'SuperFan'-t.

Bhatia 1984-ben érkezett Kanadába, egyenesen Indiából, de elképesztő nehézségekbe botlott munkavállalás szempontjából még úgy is, hogy gépészmérnök végzettsége van. Ezért egy autókereskedésben kezdett dolgozni, aminek első három hónapjában rekord mennyiségű, 127 darab eladott autót produkált, majd ezt a teljesítményét tovább vitte és 2 év után megvette az egész kereskedést.

Az évek alatt Bhatia, a Raptors hazai mérkőzések kötelező bútordarabjává vált és ő volt az első rajongó, aki hivatalosan bajnoki gyűrűt kapott, miután a Raptors megnyerte a 2019-2020-as szezont.

Instagram / @navbhatiasuperfan

Ezt megelőzően Bhatia megalapította 2018-ban a „Superfan" alapítványt, ami abban segít, hogy embereket hoz össze a sport segítségével. Az alapítvány pályákat restaurál és épít a kanadai MLSE alapítvánnyal együtt, akik elhivatottan restaurálnak pályákat, hogy a fiatalok megfelelő körülmények között sportolhassanak.

2020-ban bejelentette a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnoka, hogy a 2020-as 'osztály' megemlékezettjei közt fog szerepelni, mint első rajongó. 2021. Május 15-én pedig, hivatalosan beiktatták a Hírességek Csarnokába Bhatia-t, aki ezáltal egy külön szekrényt is kapott, valamint egy egyedi, „Superfan" gyűrűt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!