Bikini lázban égnek a Kardashian-lányok - ifaktor
A Kardashian testvérek együtt ülnek egy kanapén

Az utóbbi időben észrevehettük, hogy egyre több bikinis fotót osztanak meg a Kardashian testvérek magukról és egymásról egyaránt Instagram-oldalaikon. Korábban már írtunk róla, hogy Kylie Jenner saját fürdőruha márkát dob piacra, de vajon ennek van köze az Instagrammot elárasztott fotókhoz?


Ahogyan Kylie elkezdte adagolni követőinek fürdőruháit, még a márka bejelentése előtt, ugyan úgy nővérei is ezt teszik. Az egyetlen testvér a családból, aki nem posztolt az utóbbi időben fürdőruhás fotót, az Kendall Jenner.

Khloé Kardashian egyértelműen a bikinire fókuszáló fotót osztott meg közösségi oldalán, amit testvére, Kylie rögtön kommentelt is.

Kourtney Kardashian egy Khloéval közös képet osztott meg Instagram-oldalán, amin együtt napoznak, szintén bikiniben.

Kim Kardashian pedig egy sokkal inkább a testéről hangsúlyos fotót osztott meg. Véleményünk szerint ezen a fotó sorozaton, nem a fürdőruha vitte el a prímet.

És végül természetesen a bikini királynő sem maradhatott el, aki hamarosan hivatalosan is piacra dobja fürdőruha márkáját. Kylie újabban csak bikiniben pózol a férfiak szerencséjére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!