Bikinis fotóval motiválja követőit Toldi Jessica - ifaktor
Jessica Toldi piros sapkában, fekete felsőben és farmer nadrágban áll az utcán

A népszerű személyi edző, Jessica Toldi közösségi oldalát leginkább követői motiválására használja. Így tett legújabb posztjában is.


Jessica átalakulását mutatta meg Instagram-követőinek egy 2017-es és egy jelenlegi fotójával. A kép magáért beszél és jól látható az egészséges életmódra való váltása Jessicának.

Posztjában az influenszer elárulta, hogy igaz, sok idő kellett ahhoz, hogy eljusson a megfelelő formához, amiben jól érzi magát, de mindenkinek türelmet tanácsol, hiszen az átalakulást nem szabad és nem is lehet siettetni.

„2021-2017
A második kép az életmódváltásom elkezdése után készült kb 5 hónappal. Itt már egész jól éreztem magam a bőrömben, nem is gondoltam volna, hogy ettől lesz még sokkal de sokkal jobb is!
Igaz sok idő telt el, de nem bánom így picit jobban értékelem azt amit elértem.
Mindig hangsúlyozom a vendégeimnek, ne akarják sietetni a dolgokat! Tudom, tudom mindenki már tegnapra szeretett volna lefogyni, de vannak dolgok amihez idő kell, na ez is ilyen. Az idő így is úgy is elfog telni, ne foglalkozz vele, CSINÁLND‼️ Megfogod köszönni magadnak"

- olvasható Jessica bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!