Bikinis képekkel köszöntötte fel barátnőjét Megyeri Csilla - ifaktor
Bikinis képekkel köszöntötte fel barátnőjét Megyeri Csilla

Megyeri Csilla Instagram-oldalán egy korábbi közös nyaraláson készült fotókkal köszöntötte fel születésnapját ünneplő barátnőjét Herczeg-Pál Biankát.


A két influenszer közötti jó barátságot, mi sem bizonyíthatna jobban, hogy Csilla lett Herceg Dávid és Pál Bianka kisfiának Noah-nak a keresztanyja. Így az sem meglepő, hogy születésnapja alkalmából szép szavakat intézett barátnőjéhez.

Drága Szülinapos Barátosném'🔗❤️🎂 Mi lenne, ha az életet nem években mérnénk, hanem boldog pillanatokban?! 💭☝🏼Gondoltam elrepítelek képzeletben oda, ahol már egyszer jártunk és boldogok voltunk. Nem kicsit.🙈😀🍾🥂✨ Isten Éltessen Nagyon Sokáig Szívem! És ne feledd:A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében! Váljon valóra minden apró kis csoda, amit csak szeretnél. 🙏🏼🥰 Szeretlek!

– írta Instagram- bejegyzésben a műsorvezető.

Csilla még január elején számolt be arról közösségi oldalán, hogy végre megtörtént az első találkozása keresztfiával, azóta viszont már egyre gyakrabban láthatja őt, legalábbis a közösségi oldalára több fotó is kikerült Noah-val.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!