Billie Eilish új világkörüli turné időpontjai - ifaktor

A világhírű énekes új turnéja kiterjed egész Amerikára, az Egyesült Királyságra és Európára is.


Billie Eilish bejelentette világkörüli turnéjának időpontjait, amelyet a második albumjának címével vértez fel, így lehetünk szem és fültanúi majd a „Boldogabb mint valaha" turnénak.


Eilish, turnéját egy saját videóval jelentette be, ahol egy előadó teremben ül teljesen egyedül.

Mielőtt az 50 állomást tartalmazó turné elkezdődne, Eilish-nak még számos fellépése lesz, amelyet le kell tudnia, többek között a „Governor's Ball"-on, „Firefly"-on, valamint az amerikai „Austin City Limits"-en.

Eilish 2020-ban elindult egy világkörüli turnéra, azonban 3 koncert után a koronavírus térdre kényszerítette ezt is. A „Boldogabb mint valaha'" című száma, amire az egész turnéja is épülni fog, Július 30-án jelenik meg. A turné Amerikában indul 2022-ben, majd Európába érkezik és Zürich-ben ér véget Július 2-án.

Május 21 és 23 között a rajongók már regisztrálhatnak az elővételes jegyek megvásárlására, amiket Május 26-án kezdenek értékesíteni majd Eilish-ék. A maradék jegyeket Május 28-án dobják piacra, Eilish hivatalos weboldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!