Billie Eilish nem akar posztolni többet - ifaktor
Billie Eilish Vogue fotózáson szőke hajjal elegáns, kivágott fűzőben

A Grammy-díjas énekesnő azt mondta rettentően izgatott volt a sok figyelem miatt, ami a Vogue fotózással járt, ugyanakkor egy idő után kényelmetlennél vált a helyzet.


Billie Eilish megállás nélkül gyártja a zenéket és habár júliusban jelenik meg legújabb albuma mégis, legutóbb Stephen Colbert kibeszélő-showjában beszélt arról, amire mindenki kíváncsi. Milyen volt a Vogue fotózás?

Ez és az elképesztő hajszín változása hatalmas mérföldkő volt az énekes számára, amelyet meg is mutatott a lenti videóban.

Colbert esti beszélgető estjében Eilish előadta egyik legújabb számát a még meg nem jelent albumáról, a „Boldogabb, mint eddig bármikor"-ról. Colbert természetesen nem hagyta az énekesnőt elmenni úgy, hogy ne kérdezett volna rá a fotózásra, ahol szupersztár Eilish a tőle megszokott buggyos és túlméretezett ruhái helyett, egy mély dekoltázsú, elegáns pink fűzőt viselt egy latex szoknyával, ezzel brutális eleganciát tükrözve.

A Vogue fotózását rengetegen felkapták a médiában, valamint rekordot döntött a leggyorsabban 1 millió lájkot elérő posztok versenyében. Ez a brutális mennyiségű figyelem, izgatottá tette az énekesnőt elmondása szerint, ugyanakkor azt is érezte, hogy soha többé nem akar posztolni.

„Eddig úgy éreztem, hogy minél többet akarok posztolni, amikor kevesebb embert érdekel...és most, hogy ennyi embert érdekel, nem is tudom…megijeszt."

Paróka Billie Eilish-on? IGEN!

Pár hónapja az egyik eseményen egy amazonról rendelt, fekete-neon zöld parókában lépett fel, ugyanis nem akarta, hogy a hajszínváltó folyamat kellős közepén lelepleződjön.

„Undorító volt"

- nyilatkozta Eilish.

A Grammy-díjas énekesnő, nemrég Ellen DeGeneres vendége volt, ahol elmondta, hogy egy rajongó inspirálta őt, szőkeségének kezdő lépései előtt. Azt mondta, hogy mindig is szeretett volna szőke hajat, így amikor meglátta, hogy az egyik rajongója rá photoshop-olta a szőke hajat az akkor még fekete, neon zöld hajú Billie Eilish-ra, azt mondta az énekesnő, hogy:

„Ez nagyon beteg. Akarom!"

Eilish megjegyezte, hogy ez a folyamat nagyon nem volt egyszerű számára mivel 6 hétig tartott és úgy érezte, soha nem lesz vége! Azonban vége lett még sincs este, Eilish és karrierje pedig az egekben!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!