Billie Eilish pletykák szerinti pasija szembenézett az internet haragjával - ifaktor
Billie Eilish fekete kapucnis pulóverben sétál Matthew Vorce mellett

Rasszista megnyilvánulásaiért kérik most számon Matthew Tyler Vorcet.


Azt, hogy Billie Eilish valójában melyik kapura játszik, csakis ő tudhatja. Mindenesetre biztosít minket afelől, hogy ne legyünk száz százalékig biztosak a nemi érdeklődésében. Azonban a pletykák szerint van egy párja, név szerint Matthew Vorce, akivel többször is lencsevégre kapták már.

Ezt a fiút most betalálta az internet és újra szemére hányták azokat a rasszista, bántó és meggondolatlan posztokat és kommenteket, amiket évekkel ezelőtt írt. Ezt követően a napokban egy Instagram-sztoriban kifejtette, hogy szégyelli magát és rendkívül sajnálja, amiket akkor írt.

„Szeretnék bocsánatot kérni azokért a múltbéli dolgokért, amiket a közösségi média felületemen írtam akkor. A nyelvhasználat sértő volt és egyáltalán nem felelősségteljes, de értem, hogy ezek a szavak mennyire bántók. Mindegy, hogy egy idézet, vagy szöveg, vagy csak a hülye fejem volt, nem számít. Szégyellem magamat és rendkívül sajnálom, hogy így használtam ezeket a szavakat."

írta a színész.

A bocsánatkérés több, múltbéli posztjából eredeztethető, amiket még 2011 és 2012-ben írt a Facebookjára. Vorce az afro-amerikai emberek becsmérlő, N betűs szavát többször is használta, valamint sértő és támadó kifejezésekkel illette az LMBTQ és az Ázsiaiak csoportjait is.

„Ez egyáltalán nem az, ahogy neveltek és pláne nem az, ami mellett kiállok."
„Nem szabadott volna használnom ezeket a szavakat, nem is fogom. Nagyon sajnálom azokat, akiket ezzel megbántottam."
„Vállalom a tetteimért a teljes felelősséget"

fejezte be irományát Vorce.

Ezen kívül, egyelőre sem Eilish, sem pedig Vorce nem erősítették meg, hogy együtt lennének, azonban jó kis szaftos témával kecsegtetik a rajongóikat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!