Billie Eilish rajongói nem tudják feldolgozni, amit láttak - ifaktor

Egy jókora rajongótábort veszített el az énekesnő, félreérthető posztjai miatt.


Ha felcsapod az Instagramot és beírod, hogy #youlikegirls, rengeteg olyan embert és posztot fogsz találni, ahol Billie Eilishről csámcsognak a rajongók és az ő elképesztően félrevezető képeiről. Természetesen minden ilyen csak találgatás, ugyanakkor sokan már teljesen el is pártoltak az énekesnőtől.

Röviden és tömören, Eilish mostanság egy Matthew Tyler Vorce nevű színésszel „kavargat". A párt többször látták már együtt, legutóbb pedig Disneylandben kapták lencsevégre őket. Többen már úgy emlegetik, mint Eilish pasiját.

Ez a hír és az új posztjai teljes összeférhetetlenséget mutatnak a külvilág felé, hiszen az énekesnő legutóbbi posztjai több spekulációra is adhatnak okot, miszerint erősen képviseli és akár tagja is az LMBTQ-nak. Azt, hogy az emberek miért gondolják egy kép alapján ezt, nem tudni, de hát rajongókról és pletykákról beszélünk. A kettő pedig kéz a kézben jár.

Eilish rajongóinak értetlenkedését és negatív érzelmi túlfűtöttségét az is fokozza, hogy szerintük a legújabb száma, a „Lost Cause", félreérthető sorokat tartalmaz, valamint a videóklippben egy másik lánnyal táncol, egy divatosnak nevezett ruhában.

A tűz a benzinre Eilish ezt követő Instagram-képe volt, ahol egy csapat lánnyal szerepel, kinyújtott nyelvekkel és egy olyan szöveggel, hogy:

„Szeretem a lányokat"

Egyelőre nem tudni, hogy Eilish játszik-e a rajongóival, vagy tényleg komolyan gondolja, ugyanakkor sokan azt gondolják, hogy ezzel amit csinál, csak árt az LMBTQ tagjainak, hiszen egyáltalán nem hiteles az üzenet, amit próbál átadni.

Akik nem ennyire elfogultak, ők láthatják a videóklippben, hogy nincs semmi abban, hogy egy másik lánnyal táncol az énekesnő, hiszen ez is csak egy újabb vizuális jelenet, amivel szórakoztatja a közönségét és promózza az új albumát. Valakik számára azonban ez már jele annak, hogy a saját neme felé fordult.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!