Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem - ifaktor
Bochkor Gábor egy kanapén ül

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.


Sári évi szomorúan újságolta Gábornak adásban, hogy nem kedveli, hogy teljesen ismeretlen emberek szólnak bele az életébe közösségi médiafelületeken.

Az adás közben egy betelefonáló igencsak kisarkított véleményt fogalmazott meg, mi szerint Éviből nem válna jó anya és azt tanácsolta Gábornak, hogy ne járassa le vele saját magát.

A műsorvezető erre igencsak feldühödve reagált, elmondva, hogy ha ez az illető úgy képes véleményt alkotni Éviről, hogy nem is találkozott, vagy beszélt volna vele, akkor neki kellene szégyellnie magát.

Éppen ennek okán is mondta el Gábor, hogy egy ideig gondolkozott azon, hogy ő is fenn legyen-e közösségi oldalakon, de rájött, hogy semmi szüksége arra, hogy idegen emberek az életében turkáljanak, vagy megmondják neki mit és hogyan csináljon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!