Pizzafutárként dolgozik Bódi Guszti - ifaktor
Pizzafutárként dolgozik Bódi Guszti

A koronavírus-járvány miatt sok előadóművész munka és bevétel nélkül marad, így arra kényszerül, hogy átmenetileg más, „civil" munka után nézzen. Így tett Bódi Guszti is, aki pizzafutárnak állt.A Borsnak adott interjúban a következőképp fogalmazott a mulatóssztár:

„Van némi megtakarításunk, de azt nem szeretnénk elherdálni. Az unokám bejelentette, hogy jelentkezik az egyik ételkiszállító céghez futárnak, mi pedig áldásunkat adtuk a tervére, mi több, én magam is rendszeresen segítek neki, hiszen sajnos bőven van szabadidőm."

Bódi azt is elmondta van, hogy egy nap 9-10 órát is az utcán töltenek, illetve, ha több címet kapnak egy környékről, addig amíg az unokája az egyik házba becsenget, ő kiviszi az ételt a másikba. Az énekes arra is kitért, hogy sokan felismerik, és olyankor nagyon megörülnek neki.

„A kereseti lehetőség futárként azon múlik, hogy hány címet sikerül teljesítenünk. Van olyan nap, hogy 20–22 ezer forintot is megkeresünk, a pénz pedig természetesen az unokámé. Nekem már az is jó, hogy együtt lehetek vele."

fejezte be mondandóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!