Bódi Sylvi síparadicsomban ünnepli apukája szülinapját - ifaktor
Bódi Sylvi fekete fürdőruhában áll fehér háttér előtt

A népszerű modell, Bódi Sylvi Instagram-oldalán láthatjuk, hogy már jó ideje elutazott, hogy kedvenc téli sportját űzhesse, ami nem más, mint a snowboardozás. Legújabb posztjában megtudhattuk, hogy egy útitársa is akadt.


Az útitársra édesapja volt, aki 62. születésnapját lányával együtt ünnepelte meg a Toblerone csoki csomagolásáról már jól ismert hegységben. Sylviék igazi síparadicsomban nyaralnak, ami remek élmény egy születésnapra.

A modell egy kilenc képből álló fotósorozatot is megmutatott követőinek, amik közül egyiken láthatjuk édesapját is és a gyönyörű hegységet, ahová utaztak. Az ünneplés látható módon nagyon jól sikerült.

„Zinaltól 2 órányira van Zermatt, ami igazi síparadicsom! Itt található a közel 4500 méter magas Matterhorn. (Ez a hegycsúcs ismerös lehet Nektek a Toblerone csokiról. 🏔🍫) Elmondhatatlan élmény volt egy ilyen összefüggö pálya rendszerben snowboardozni... 😱😍 A felvonó rendszer, a széles pályák, a hó minöség, hangulatos erdei hütték... 🤩❄️🥂🏂 A legmagasabb pont ahonnan lecsúsztunk a 3883 méteren lévö gleccser (Matternhorn Glacier Paradise) volt. Csodálatos panoráma fogadott itt minket... 🤩 Mielött megindultunk, hogy lecsússzunk több, mint 1500 méter szintkülönbséget, piknikeztünk kicsit, elfogyasztottuk az elöre elkészített szendvicseinket. Ez egy egynapos kirándulás volt és apukámat ezzel ajándékoztam meg a 63.születésnapja alkalmából hiszen imád síelni. ⛷Ez mindkettönk számára egy életreszóló élmény volt"

– írta közösségi oldalán Sylvi.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!