Bódi Sylvi síparadicsomban ünnepli apukája szülinapját - ifaktor

A népszerű modell, Bódi Sylvi Instagram-oldalán láthatjuk, hogy már jó ideje elutazott, hogy kedvenc téli sportját űzhesse, ami nem más, mint a snowboardozás. Legújabb posztjában megtudhattuk, hogy egy útitársa is akadt.


Az útitársra édesapja volt, aki 62. születésnapját lányával együtt ünnepelte meg a Toblerone csoki csomagolásáról már jól ismert hegységben. Sylviék igazi síparadicsomban nyaralnak, ami remek élmény egy születésnapra.

A modell egy kilenc képből álló fotósorozatot is megmutatott követőinek, amik közül egyiken láthatjuk édesapját is és a gyönyörű hegységet, ahová utaztak. Az ünneplés látható módon nagyon jól sikerült.

„Zinaltól 2 órányira van Zermatt, ami igazi síparadicsom! Itt található a közel 4500 méter magas Matterhorn. (Ez a hegycsúcs ismerös lehet Nektek a Toblerone csokiról. 🏔🍫) Elmondhatatlan élmény volt egy ilyen összefüggö pálya rendszerben snowboardozni... 😱😍 A felvonó rendszer, a széles pályák, a hó minöség, hangulatos erdei hütték... 🤩❄️🥂🏂 A legmagasabb pont ahonnan lecsúsztunk a 3883 méteren lévö gleccser (Matternhorn Glacier Paradise) volt. Csodálatos panoráma fogadott itt minket... 🤩 Mielött megindultunk, hogy lecsússzunk több, mint 1500 méter szintkülönbséget, piknikeztünk kicsit, elfogyasztottuk az elöre elkészített szendvicseinket. Ez egy egynapos kirándulás volt és apukámat ezzel ajándékoztam meg a 63.születésnapja alkalmából hiszen imád síelni. ⛷Ez mindkettönk számára egy életreszóló élmény volt"

– írta közösségi oldalán Sylvi.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!