Bodony Barbi és szerelme közös tetoválást csináltattak - ifaktor
Bodony Barbara és szerelme egymásra néznek

Na de nem úgy, ahogyan azt korábban Kettner Henryről és Nagy Bogiról megírtuk. Ugyanis az influenszer, Bodonyi Barbi és párja egy életre szóló tetoválást csináltattak, ami megpecsételte a már több mint két éve tartó kapcsolatukat.


Véleményünk szerint, ha valaki a párjával közös tetoválást csináltat, az már örökre tervez. Hiszen nem riad meg annak a gondolatától sem, hogy a közös mintát, ami szerelmére emlékezteti élete végéig magán fogja viselni.

A tetoválás mintáját pontosan nem értjük, de az látszódik rajta, hogy kiegészíti a kettő egymást, ami egy fajta metaforája is lehet a kapcsolatuknak, ahogyan szerelmével egymást egészítik ki, akár csak a tetoválások a karjaikon.

„A sors nem mindennapi boldogságot adott nekünk ajándékba. Szeretni és tisztelni egymást - lásd be - nagyon ritka és boldog kombináció"

– olvashatjuk Barbi közösségi oldalán.

Az influenszernek és szerelmének egyébként nem ez volt az első komolyabb döntésük párkapcsolatuk ideje óta. Nem olyan régen egy harmadik fél is az életükbe került, egy cuki mopsz kölyökkutya személyében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!