Bolla Viktóriát nem érdekli, milyen a teste bikiniben - ifaktor
Viki január óta próbál jobban odafigyelni az étkezésére és a rendszeres mozgást is beiktatni az életébe, de ez két gyerkőc mellett igen nehézkesnek bizonyulhat.

Az influenszer és családja jelenleg Görögországban nyaral, innen jelentkezett be egy bikinis képpel, ahol elmondja: sajnos nem tudta elérni a célját idén nyárra, ugyanis továbbra sem lett kocka hasa a semmitől.

Viki azonban egyáltalán nem bánja a dolgot, hiszen az idő nagy részében úgyis kislányai lógnak rajta, akik kitakarják a fél testét. Hozzáteszi, hogy az utóbbi 1-2 év mindenkinek nehéz volt, és a legtöbb ember nem éppen a testalkatán dolgozott ez idő alatt, úgyhogy arra bátorít, hogy ne legyünk túl szigorúak a testünkkel, és inkább élvezzük a jó időt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!