Bomba formában vannak a sztármamik - ifaktor
Kiss Virág fekete bikiniben a kertben

Az RTL Fókusz tegnap esti adásában olyan sztárédesanyák szólaltak meg, mint Kiss Virág, Szabó Zsófi vagy Voksán Virág.


Habár mindhárom édesanya különböző értékeket képvisel és mind munkájukat, mind pedig magánéletüket tekintve más-más területen tevékenykednek abban egyetértettek, hogy mennyire fontosnak tartják, hogy az anyaság után egy nő ne szűnjön meg nőnek lenni.

Virág még kislánya születése előtt megfogadta magának, hogy ugyan úgy fog edzeni és visszanyeri terhesség előtti formáját. A fitneszbajnok azóta is tartja szavát, ha nem is olyan mértékben, mint előtte, de rendszeresen edz továbbra is.

Szabó Zsófinak közel két és fél év kellett ahhoz, hogy kellő motivációt és energiát érezzen a mozgáshoz. Zsófi a futásban lelte meg a kikapcsolódást, a feszültség- és stresszlevezetést, nem mellesleg pedig ennek köszönheti remek formáját.

Végül Voksán Virág, kétgyermekes édesanya a szülést követően kis idő múlva már visszaszerezte várandósságát megelőző alakját, melyben fő hajtóereje a következő volt:

"Szerintem ez több okból is nagyon fontos, egyrészt hogy hogyan tudunk magunkra nézni, mit látunk a tükörben és hogy leszünk magunkkal kibékülve a jövőben. Nem mellékesen a párunk, hogy mennyire keltjük fel az érdeklődését a hálószobában"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!