Börtönbe megy a Kendall Jenner-nél meztelenül fürdőző férfi - ifaktor

Elítélték azt a férfit, aki betört és megmártózott Kendall medencéjében.


Shaquan King engedett az élvezeteknek és még Márciusban úgy döntött, hogy vesz egy fürdőt Kendall Jenner otthonában, persze a sztár tudta nélkül. Kedden megszületett a döntés, miszerint az illetéktelen behatolás miatt 180 nap börtönbüntetésre ítélték a férfit, amelyet a megyei börtönben kell letöltenie majd.

A népszerűség ezzel jár, de vannak határok. A szóban forgó esetet megelőzően, egy másik férfit is beperelt Jenner, aki elmondta a rendőröknek, hogy azt tervezte, lelövi Jennert, majd magával is végez. Ezt a férfit azóta a helyi elmegyógyintézetben tartják megfigyelés alatt.

Kanyarodjunk vissza a mostani esetre. Hajnali 2 órakor arra lett figyelmes Jenner és a biztonsági csapata, hogy valaki a kertből, ordibálja a nevét, majd beleugrik meztelenül a medencéjébe. A testőrei elkapták és azonnali hatállyal eltávolították a háztól. Az esetet követően ugyanez a férfi ismét bepróbálkozott, akkor már Kylie házánál, szintén eredménytelenül. Ez a két eset elég volt Jennernek ahhoz, hogy elhagyja a házát örökre és soha többé ne jöjjön vissza, a két férfi ellen pedig azonnali pert indított.

Ennek eredményeképp a fürdőzős férfi „megúszta" börtönbüntetéssel, de kitudja milyen kellemetlen dolgokkal kell még szembenéznie Kendall Jennernek a jövőben. Az biztos, hogy a házát eladta és kíváncsian várjuk, hogy esetleg Kylie is ugyanerre a döntésre jut-e, vagy bízik annyira a testőreiben, hogy megtartsa elképesztően drága házát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!