Börtönben ült Gáspár Zsolti? - ifaktor
Gáspár Zsolti lesz a legújabb vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak, méghozzá a péntek esti, soron következő adásban. Ahogy szinte mindenkiről, úgy Zsoltról is megtudhatunk néhány sosem hallott történetet.


A beharangozó legizgalmasabbnak tűnő része kétségívül az, amikor Hajdú rákérdez a celebnél, hogy elítélték-e. Mivel a kontextus nem maradéktalan, így csak tippelni tudunk, de mindezek alapján lehetséges volna, hogy Gáspár Győző fivére már ült a rácsok mögött? Netán csak felfüggesztettet kapott? Vagy teljesen másról van szó?

Mindez kiderül a pénteki adásban, ahol Zsolt a Győzővel való viszonyáról is beszél, amely továbbra sem felhőtlen, sőt...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!