Börtönben ült Gáspár Zsolti? - ifaktor
Gáspár Zsolti lesz a legújabb vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak, méghozzá a péntek esti, soron következő adásban. Ahogy szinte mindenkiről, úgy Zsoltról is megtudhatunk néhány sosem hallott történetet.


A beharangozó legizgalmasabbnak tűnő része kétségívül az, amikor Hajdú rákérdez a celebnél, hogy elítélték-e. Mivel a kontextus nem maradéktalan, így csak tippelni tudunk, de mindezek alapján lehetséges volna, hogy Gáspár Győző fivére már ült a rácsok mögött? Netán csak felfüggesztettet kapott? Vagy teljesen másról van szó?

Mindez kiderül a pénteki adásban, ahol Zsolt a Győzővel való viszonyáról is beszél, amely továbbra sem felhőtlen, sőt...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!