Borzasztó időjárás jön hazánkban – Tímári Lilien - ifaktor
Persze kinek mi a borzasztó... Tímári Lilien az Instagram-oldalán kérdezte meg követőit, hogy mi a véleményük a most következő időjárási viszonyokról.


„Havazzon... Hamár karácsonykor nem esett most legalább esik. Mit szóltok, hogy -20fokok lesznek?"

– tette fel a kérdést Lilien.

Az influenszer a jelek szerint a havazásnak örül, hiszen eddig – a hegységeinken kívül – nem sok helyen láthattunk nagy mennyiségű hót az idén. Az akár – 20 fokos hidegről ugyan nem mondta el a véleményét, de szerintünk aligha van olyan, aki örül az ilyesfajta „jéghidegnek".

Nem túlzás azt állítani, hogy február eleje igazi tavaszias időt hozott, azonban a mostani előrejelzések szerint még csak most jön az igazi, zord téli időjárás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!