Borzi Vivien megkapta az orosz vakcinát - ifaktor
Borzi Vivien fehér pulcsiban támaszkodik

A közösségi médiában egyre több hazai influenszer és sztár osztja meg bejegyzéseiben, hogy megkapták a Covid-19 elleni oltást. A napokban a népszerű fotós véleményvezér, Borzi Vivien is beszámolt tapasztalatairól a Szputnyik V-vakcinával kapcsolatban.


Borzi Vivien egy hosszabb bejegyzésben mesélte el, hogy milyen körülmények között és hogyan kapta meg az orosz vakcinát. Az oltás melletti döntésében leginkább az utazás lehetősége és a szabadság visszaszerzése játszott.

A fotós kihangsúlyozta posztjában, hogy senki elől nem vette el a védettséget jelentő vakcinát, ugyanis a háziorvosához tartozó nyugdíjasok nagy százalékban visszautasították az orosz oltást, így Vivien következett a sorban, aki örömmel fogadta azt el.

„Megkaptam a második oltásom. Nem volt protekcióm, a haziorvosom az összes páciensét be cc-zte egy email-be, ami arról szólt, hogy lehetősége van a szputnyik oltással beoltani néhány páciensét, sokan nem kérték ezt az oltást, nekünk viszont nem voltak vele szemben ellenérzéseink, így azonnal reagáltunk, és meg is kaptuk az oltást. Még mielőtt nekem esnétek, nem nem reklámozok semmilyen oltást. Nem érzem úgy, hogy ez jó dolog volna, de rossznak sem gondolom. Azért írok róla, mert én is szívesen olvastam mások történetét, és a covid-kérdéseimnél mindig kérdeztétek nekem mi a véleményem. Nem gondolom, hogy számomra ez a betegség nagyon veszélyes volna, nem volt hatalmas félelemérzetem, viszont többször rámtört a pánik a médiának köszönhetően. Elkaptam a betegséget, még november környékén, nem voltak súlyosak a tüneteim, de azért megéreztem én is. Rengeteg a pro és kontra érv, mindenki álláspontjával egyet tudok érezni, és nem ítélem el azokat sem akik nem akarnak oltatni, én mégis emellett döntöttem. Felhívtam a létező összes orvos ismerősömet, akik egyöntetű véleménye az volt, hogy ha van lehetőségem, fogadjam el az oltást. Az okok között szerepelt nyilván a szabadság is, melyre nagyon vágyom, és hiszek benne, minden oltással közelebb és közelebb kerülünk a régi életünkhöz. Hogy meghalunk e 5 év múlva?! Elüthet addig egy autó, de azon sem lepődnék meg, ha az oltáselleneseknek lenne igazuk, és "megszívjuk"..... Szeretek társaságban lenni, látogatni félelem nélkül a családom, étterembe járni, koncertre, színházba és moziba, és szeretnék nyaralni is még. Én nem akarok még évekig így élni. Szeretem a munkám, örülök neki, hogy kisebb kockázatot jelentek majd a hozzám érkezők számára.
Egyébként nem féltem a vírustól, de rengeteg közeli ismerősöm családtagja hunyt el, emiatt nem tehetem meg, hogy homokba dugom a fejem. Csak mert azt hiszem rám nem veszélyes, nem veszélyeztethetek mást. Tudom, hogy sokan sokféleképpen gondolkodtok erről, ha a véleményeteket normálisan-mások meggyőződését nem sértve fejtitek ki, szívesen meghallgatom. Én mindenkivel egyet tudok érteni. De mérlegelve azt, ami a világban történik, én így döntöttem"

– olvasható Vivi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!