Botrány az A Konyhafőnökben - ifaktor
Wendy Perez főz az a konyhafőnökben

A Konyhafőnök csütörtöki adásában a versenyzőknek két páros feladatot kellett megoldaniuk a konyhában. Valójában minden páros egészen normálisan és harmonikusan tudott együttműködni, kivéve egyet.


A főzés során már viszonylag hamar kiderült, hogy a Wendy Perez és Bartha-Darabos Ivett által alkotott páros nem igazán tud jól együttműködni. Alapvető kommunikációs problémák voltak, amelyek nagy része egyébként abból adódott, hogy a műsor készítői nemigen gondoltak abba bele, Wendy – finoman fogalmazva – nem beszél jól magyarul. Így történhetett meg például az, hogy a brazil származású versenyző a „sütő", helyett a „hűtőbe" akarta tenni a marlenkákat.

Wendy ugyan valóban sokszor figyelmetlen volt, és nem mérte fel megfelelően a helyzetet, de azért Ivettet sem kellett félteni, aki Wendy háta mögött gyakorlatilag az ő nyakában varrta az egész főzés sikertelenségét.

Tette mindezt annak ellenére, hogy a Rácz Jenő séf tanácsa ellenére 100 helyett 180 fokos sütőbe tette a tésztájukat. Később a séf újra odalépett Ivetthez, akit elmarasztalt tevékenységei és vezetői képességei miatt.

Ivett a kamerák előtt reagált Rácz Jenő séf szavaira:

„Jenő séf nekem magyaráz, amikor én tudom, teljesen tisztában voltam vele. Nem akartam ordibálni, de azt láttam, hogy semmit nem tesz hozzá a ki**aszott tányérunkhoz. Azt éreztem, hogy mindaz az előny és munka, amit eddig beletettem az elúszik"

– hibáztatta Wendy-t, aki viszont próbált pozitív maradni a versenyhelyzet során, de Ivettet ez csak jobban dühítette és bőgve folytatta monológját a kamerák előtt:

„Annyira reménytelennek éreztem a helyzetet… Utána meg azzal volt elfoglalva, hogy felvirágozza azokat a nyomorék gombócokat. Hát ki nem sz**ja le a virágokat!" – mondta káromkodva a versenyző, aki még erre is rátudott tenni egy lapáttal:
„Ez az étel, ami ott van a tányéron, ez egy rakás sz*r. Én nem adok ki ilyen munkát a kezemből. ÉS ŐT BENT FOGJA TARTANI A MELLE!"

– zárta mondandóját egy meglepő csattanóval Ivett.

Nos, először is kérdéses, hogy ezt a kijelentést Wendy melleire tette szó szerint, vagy csak átvitt értelemben – hiszen kacsamellet csináltak (bár ugyebár ahhoz mindketten hozzátettek, így inkább előbbire tippelnénk – a szerk.). Mindenesetre semmiképpen sem volt szerencsés a kijelentés, már csak azért sem, mert pont Wendy és Ivett állt a nap végén a zsűri elé, akik Ivettet tartották érdemesnek arra, hogy folytassa a küzdelmeket.

Úgy néz ki, Wendy-t mégsem tartotta bent a melle...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!