Botrány: összekapott Ambrus Attila, Vasvári és Sebők - ifaktor
sebők vilmos széttárt karokkal és Sydney van den Bosch

A TV2 új kalandreality-je a Farm VIP vasárnap vette kezdetét. Rögtön a megérkezés után az első játék végett hatalmas szócsata alakult ki a két csapat tagjai között.A játék lényegi eleme az volt, hogy tárgyakat kellett egy magaslesre felhúzni – mindezt bekötött szemmel, hogy senki ne láthasson.

A feladat egészében a piros csapat volt előnyben, majd a legvégén Sebők Vili vezetésével fordítottak a sárgák. Már a játék közben elhangzott, hogy a volt válogatott futballista csalt – legalábbis ezt üvöltötték a piros csapat tagjai.

„Bocsánat! Az a baj, hogy végig futottál. Mi megóvjuk!"

– jelentette ki Ambrus Attila.

„De Vili, ne csaljatok már hallod? Fair Playt játszunk már gyerekek!"

– folytatta Szögeczki Ági.

„Három körig botladozik ba**meg. Negyediknél végigfutsz basszus?"

– tette hozzá nem túl szofisztikáltan Vasvári Vivien.

A kérdéses jelenet ide kattintva érhető el.

Sebőköt végül Demcsák Zsuzsa is kérdőre vonta, hogy látott e. Vili egyértelműen nemmel felelt, ahogy csapattársai is megvoltak győződve igazukról.

„Úristen, istenem. Focista..."

– bökött oda Vasvári Vivi. Majd Ambrus Attila is hasonlóan utalt Sebők sportolói múltjára:

„Ugye én a Vilit ismerem Újpestről, és világéletében óriási színész volt, csinálta a színházat, ahogy szerintem most is".

Ambrus Attilához érkezett a kérdés, miszerint, ha neki is be volt kötve a szeme, honnan tudja mi történt. Erre az volt a sárga csapat válasza, hogy Attila nem futott a feladatban, csak mellékszereplő volt.

A gondolatmenet mindenesetre érdekes...

Végül – pont a sárga csapat nagylelkűségének is hála – a piros csapat nyerte a játék egészét, így ők mehettek a komfortosabb parasztházba, míg a sárgák kénytelenek lesznek a pajtában aludni.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!