Bővült Takács Nóráék családja - ifaktor
Takács Nóra csíkos szoknyában

Akik régóta követik Takács Nóra életét már tudhatják, hogy az influenszer évekkel ezelőtt örökbefogadott egy árva kiscicát, Poppyt. Nem sokkal később férjével vállaltak egy kutyust is, akit Maxnek neveztek el. Legújabb Instagram-bejegyzésében pedig a legújabb családtagról számol be Nóra.


Úgy látszik a két nagy gyerek, Max és Poppy kevésnek bizonyultak a mindennapokra, így Takács Nóra és férje örökbe fogadtak egy harmadik háziállatot is akit Bobó néven kereszteltek el. Nóri posztjából kiderült, hogy Bobó még csak Maxel találkozott és a két kutya-tesó között már most óriási az összhang.

Kíváncsiak leszünk, hogy a csapat falkavezére Poppy, hogyan fogadja majd Bobót. Reméljük Nóri beszámol nekünk a fejleményekről is.

„Kedves Mindenki!

Örömmel mutatjuk be Nektek családunk legújabb tagját, Bobót.
Teljesen levett a lábunkról minket ez a cuki, 7 hónapos szőrgombóc, aki egyébként egy bobtail-border collie és minden bizonnyal egy jegesmedve szerelemgyermeke.
Már gondolkoztunk egy ideje azon, hogy két kutyánk legyen, mert a szívünkben és -amint kiderült azóta- a kanapénkon is van hely még egynek.
Amikor megláttuk, hogy ez a kis makifej gazdit keres, azonnal hazahoztuk, majd örökbefogadtuk.
Poppyval még nem találkoztak (csak Zoom-on), úgy gondoltuk előbb szokja meg az új életét, addig Anyuéknál nagyszülőzik Popesz, és élvezi a cica társaságot, amíg lehet. Összességében szerintünk nem lesz gond velük, Bobó úgy fest bírja a cicákat, meg muszáj is lesz neki, mert igazából Poppy a főnök itthon.
Max és Bobó azonnal haverok lettek, naponta nagyokat játszanak. Persze össze kellett hangolni a dolgokat (etetés, séta stb), jelenleg megy a szobatisztaságra nevelés és nemsoká megkezdi Bobó a tanulmányait is, mert sok mindent kell pótolnia, de biztosan ügyes lesz majd, mert nagyon okos kis kutyus.
Max pedig egyszerűen fantasztikus nagytesó, türelmes, tanítgatja, hagyja magát dögönyözni, egy igazi angyal. Nagyon büszke vagyok rá!
Akkor kezdődjön egy újabb fejezet az életünkben, Isten hozott kis Bobesz"

– számolt be nagy izgalommal Takács Nóra közösségi oldalán.

Mi pedig sok örömteli percet kívánunk a harmadik gyermekhez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!