Brad Pitt mindent bevállal a legújabb filmjében - ifaktor

Az 57 éves színész nemrég még egy kaszkadőrt alakított Tarantino legutóbbi filmjében a Volt egyszer egy Hollywoodban, amiért ráadásul élete első Oscar-díját is begyűjtötte, most viszont egy akcióthrillert forgat, amiben majdnem minden fizikai és harci mutatványt bevállal kaszkadőr nélkül.


A Bullet Train című jelenleg is készülő film kaszkadőr koordinátora Greg Rementer nyilatkozta, hogy Brad Pitt a 95 százalékát maga csinálja meg azoknak a jeleneteknek, ahol mások kaszkadőrt használnának.

A film forgatása 2020 novemberében kezdődött el, arról pedig még nincs részletes információ, hogy mikor készül el a film, az viszont biztos, hogy Pitt mellett Sandra Bullockot láthatjuk majd a mozivásznon.

Ahogy a cím is utal rá egy japán nagysebességű vasúton fog játszódni a film cselekménye, ahol 5 bérgyilkos fog feltűnni, ezek közül lesz az egyik Brad Pitt.

(Daily Mail)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!