Bréking: megerőszakolták Demi Lovatot - ifaktor
demi lovato
A többszörösen Grammy-díjra jelölt amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő még a Disney-nél dolgozott, amikor a kiadó egyik munkatársa erőszakoskodott vele.


Megerőszakolták tinédzserként Demi Lovatót. Az énekesnő egy új dokumentumfilm-sorozatban beszél az őt ért atrocitásról – írja a The Guardian.

Egy új dokumentumsorozatban árulta el Lovato, hogy a kétezres évek végén, amikor tinédzserként még a Disney Channelnél dolgozott, megerőszakolták, és hiába szólt a dologról, az erőszaktevőt semmiféle retorzió nem érte, ugyanúgy dolgozhatott a projekten, sőt folyamatosan látni kényszerült a meg nem nevezett támadót.

A dokusorozatban drogproblémáiról és függőségeiről is beszélt az énekes-színésznő. Az esethez még annyit tett, hozzá, hogy magát is hibásnak érezte, hiszen bement egy szobába a férfival. Amikor elkezdtek „kavarni", akkor realizálódott benne a dolog, így megszólalt egy hang a fejében, hogy: „Hékás, még szűz vagyok és nem így akarom elveszíteni", de a delikvens nem állt le. Ahogy korábban írtuk az esetet semmilyen retorzió nem követte az énekesnő szerint.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!