Brooklyn Beckham magára tetováltatta menyasszonya levelét - ifaktor
David Beckham legidősebb fiának az Instagram-oldalára került fel egy fotó, melyen egy új tetoválás virít a nyakán.


A nyakára egy a menyasszonyától Nicola Peltz-től kapott korábbi szerelmes levélnek a szövege került fel.

Brooklyn még csak 21 éves, de már rengeteg tetoválás borítja a testét, és abból jó párat jövőbeli feleségének szentelt. Beckham júliusban jegyezte el Peltz-et, és a közösségi oldalaikat nézve, nem is tagadhatnák, hogy milyen szerelmesek egymásba.

A Beckham fiú legújabb „alkotása" azonban megosztotta az embereket. Míg a pár néhány barátja, nagyon szép gesztusnak tartotta ezt a tetoválást. Az Insta-poszt alatt a kommentelők, azért felvetették a kérdést, hogy mi lesz a tetoválásokkal, ha nem tart örökké a kapcsolat. Mindenesetre egyelőre hatalmas a boldogság, és várjuk, hogy mikorra tűzik ki az esküvő időpontját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!